Nieuwsbericht

Vacature: Sociaal Werk Nederland zoekt officemanager

Op 9 april 2019 geplaatst door

Ben je een kei in ict en financiën? Dan ben jij misschien onze nieuwe officemanager (24 - 32 uur).

Haal jij altijd het beste uit jezelf en zorg jij voor een organisatie die loopt als een geoliede machine? Vind je het leuk om samen met je team de dienstverlening nog verder te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou als officemanager!

Wat ga je doen?
We zoeken een officemanager die als spil in de organisatie medeverantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken binnen het kantoor en de administratie.
Je bent iemand die daarbij kennis en ervaring inbrengt op het gebied van kantoor-ict en het stroomlijnen van financieel-administratieve processen. Je maakt het mogelijk dat jouw collega's zich op hun kerntaken kunnen richten door de dingen perfect te regelen, voor te bereiden en af te stemmen. Je geeft sturing aan een klein team en bent integraal verantwoordelijk voor de taken van het secretariaat.  

Wie ben jij?
Je bent enthousiast, positief ingesteld en energiek. Je hebt organisatietalent en kunt goed overzicht houden. Je bent een ervaren ondersteuner op het gebied van kantoor-ict en ondersteunende (financiële) processen. Bovendien ben je een échte verbinder, nauwkeurig, stressbestendig en flexibel.

Wat bieden we jou?
Een kleine organisatie waar altijd iets te doen valt. Genoeg uitdagingen. Een marktconform salaris. Een aanstelling tot voorlopig eind 2019.

En, wil je onze collega worden?
Reageer dan uiterlijk 26 april 2019 op een manier die bij jou past. Stuur je reactie naar Lineke Lammen (lammen@sociaalwerk.nl, 030 – 721 0 721).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: officemanager, vacature
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten