Nieuwsbericht

Extra Algemene Ledenvergadering op donderdag 14 maart

Op 12 februari 2019 geplaatst door

Op donderdag 14 maart 2019 van 13:30 - 16:00 uur vindt bij MeetingDistrict in Nieuwegein een extra Algemene Ledenvergadering plaats. Op de agenda van de ledenvergadering staan in ieder geval de volgende onderwerpen:

  • Vaststellen mandaat nieuwe cao. De huidige cao loopt af op 30 juni 2019. De cao-onderhandelingen om tot een nieuwe cao te komen, starten op 15 april a.s. Voorafgaand aan de ALV wordt input opgehaald, onder andere door middel van regiobijeenkomsten, om te komen tot een breed gedragen mandaat waarin de leden zich herkennen.

    Tijdens deze ALV legt het bestuur van Sociaal Werk Nederland het voorgenomen mandaat voor aan de leden. Het mandaat geeft het kader aan waarbinnen de cao onderhandelingsdelegatie afspraken mag maken tijdens de onderhandelingen.

  • Voordacht nieuwe bestuursleden. Zij vervullen de vacatures die ontstaan door het vertrek van Egbert Oppenhuizen (per 1 februari a.s.) en Jeanny van den Berg (per 1 maart a.s.). De gesprekken met kandidaten vinden plaats in februari.
  • Voordracht Eric van der Burg als nieuwe voorzitter. Zie ook het persbericht in de bijlage.

 

Aanmelden
Voor aanmelden, klik hier.

Uiterlijk een week voor de ALV ontvangt u de definitieve agenda en overige stukken.

Trefwoorden: bestuur, cao, eric vd burg, extra alv
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten