Nieuwsbericht

De Ik Zorg (dat) campagne: Sociaal Werk Nederland is zo vrij geweest de toolkit uit te breiden

Op 21 november 2018 geplaatst door

De campagne 'Ontdek zorg en welzijn' loopt inmiddels drie weken. Met deze campagne laten meer dan 600 mensen zien hoe veelzijdig werken in zorg en welzijn is. Door hun enthousiasme inspireren zij jong en oud om na te denken over een opleiding of een baan in de richting van zorg en welzijn. Dit helpt ook onze sector met het vinden van goede mensen. Gebruik dus vooral het communicatiemateriaal van de campagne om je organisatie zichtbaar te maken.

Op de website van de campagne zijn talloze gratis communicatiemiddelen te downloaden. Zo zijn er verschillende varianten van het logo te downloaden, staat er campagnemateriaal voor het gebruik van de campagne op social media en is er een bestand met tekstsuggesties. Er is ook een toolkithandleiding te downloaden die de huisstijl van de campagne beschrijft. Klik hier door naar de pagina met campagnemateriaal. Nieuw op de website is de postergenerator. Gebruikers kunnen zelf foto, naam en functie uploaden, de website maakt er een echte Ik Zorg poster van.

Ik zorg dat
Voor organisaties die zich ongemakkelijk voelen bij een campagne waar toch vooral de zorg zo centraal staat doen wij als Sociaal Werk Nederland een kleine suggestie. Sociaal werkers zorgen misschien niet, maar ze zorgen er wel voor dat hangjongeren en volwassenen weer bij elkaar komen. Of ze zorgen ervoor dat mensen weer gaan stralen na een moeilijke periode. Dus wij voegen aan de toolkit graag een 'dat' toe. Voor wie wil, toe te voegen aan elke Ik Zorg uiting.

Hier te downloaden.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Beleidsmedewerker Innovatie en Ontwikkeling

Goede actie van SWN om zo het sociaal werk op de juiste wijze te positioneren in de wereld van zorg en welzijn!

Organisatie: Tinten Welzijnsgroep
Functie: Beleidsmedewerker Innovatie en Ontwikkeling
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten