Nieuwsbericht

Wie wordt de Pedagogisch Professional van het Jaar?

Chris Bos
16 november 2018 | 1 minuut lezen

Pedagogisch medewerkers zijn te bescheiden, stelt Marike Vroom, hoofdredacteur van het vakblad Kinderopvang. “Terwijl zij toch degenen zijn die de kwaliteit van de kinderopvang bepalen. Je kunt nog zoveel regels hebben of een mooi ingerichte ruimte… zonder de kwaliteit van die professionals ben je nergens.”
Daarom wil het vakblad - samen met beroepsvereniging PPINK - die pedagogisch professional graag in het zonnetje zetten en de belangrijke rol van deze kanjers waarderen.
Vandaar de verkiezing Pedagogisch Professional van het Jaar. Ook medewerkers van peuterspeelzalen kunnen meedingen naar deze titel.

Draag een pm’er voor
Tot 15 december kun je nog een pm’er voorgedragen voor deze verkiezing. De voordracht kan gedaan worden door een collega, ouder(commissie) of leidinggevende. Op 5 april 2019 wordt de winnaar gekozen tijdens het openingscongres Week van het Jonge kind. Behalve de eer krijgt de winnaar prijzen een communicatiepakket ter waarde van € 1000 en een opleidingsvoucher à € 650. Lees meer

Wie wint, wordt mede bepaald door een jury, met onder anderen Mariëtte Hamer (SER), Elly Singer, Betsy van de Grift, Sharon Gesthuizen (BMK) en Gjalt Jellesma (BOinK). Verder kan er (online) gestemd worden.
Ken je iemand die een prachtige ambassadeur van het vak Pedagogisch professional kan worden? Download dan onderaan deze pagina de voorwaarden en alle spelregels