Nieuwsbericht

Jaarcongres: programma rond, inschrijving deelsessies van start!

Op 10 april 2018 geplaatst door

Op 16 mei vindt in Fort Voordorp het jaarcongres van Sociaal Werk Nederland plaats. Het keuzeprogramma is inmiddels bekend. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod aan mini-colleges en workshops, verdeeld over vier pijlers (Verbinden in de basis; Innoveren; Werken en leren; Organiseren).

Met staatssecretaris Paul Blokhuis gaan we in gesprek over zijn plannen voor de inclusieve samenleving en de rol van het sociaal werk daarin. Daarna geven Liesbeth Huyzer als plaatsvervangend korpschef van de nationale politie, en Machteld Huber, grondlegger van Positieve Gezondheid hun visie op het belang van een sterke sociale basis.

Het volledige keuzeprogramma kunt u terugvinden op de congreswebsite. Let op, het aantal deelnemers is beperkt, VOL=VOL! Ga naar de website om u te registeren en u in te schrijven voor de workshops of klik op onderstaande aanmeldknop.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar op 023 5552720 of per e-mail info@congressociaalwerknederland.nl

We zien u graag op 16 mei in Utrecht!

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten