Nieuwsbericht

Nationaal Congres Ouderenzorg 22 november: verbinding zorg en sociaal

13 november 2017 | 1 minuut lezen

Nieuwe generaties ouderen gaan steeds meer uit van wat zij nog wel kunnen in plaats van hun leven te laten leiden door ziekten en beperkingen. Kwaliteit van leven en positieve gezondheid zijn hierbij sleutelbegrippen. Meer en meer staat het levensverhaal van de oudere centraal. Dit vraagt om betrokken en persoonlijk contact in samenwerking tussen ouderen en professionals.

Om écht invulling en betekenis te kunnen geven aan kwaliteit van leven, is een vernieuwend aanbod nodig en sterke verbindingen tussen wonen, zorg, technologie en welzijn.

Kom op 22 november naar de jaarlijkse conferentie Een nieuwe generatie ouderen(zorg) in het NBC in Nieuwegein. Samen gaan we op zoek naar nieuwe oplossingen voor goede zorg en voorzieningen van en voor ouderen!  Sociaal Werk Nederland verzorgt er een sessie over het belang van samenwerking tussen zorg en het sociaal werk, met medewerking van Annemarie Leenders, sociaal werker bij Stichting Welzijn Hoogeveen. Zij vertelt over de integrale aanpak voor ouderen in Hoogeveen.

Verder hoort u de visies van onder anderen:

Ronnie van Diemen, inspecteur-generaal, Inspectie voor de Gezondheidszorg

Robbert Huijsman, bijzonder hoogleraar Management en Organisatie van Ouderenzorg, Erasmus School of Health Policy & Management/Erasmus Universiteit en programmaleider Dementiezorg voor Elkaar

   

Joris Slaets, hoogleraar ouderengeneeskunde, UMCG Groningen en directeur, Leyden Academy

   


Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen korting en betalen €149 ipv € 165 excl. btw. Geef je op via deze link

Lid wordenContact