Nieuwsbericht

Gevalideerde opvoedinformatie op het kennisplatform GGD Kennisnet

Monique Kaasjager
18 oktober 2013 | 1 minuut lezen

Stichting Opvoeden.nl en GGD Nederland gaan de betrouwbare, gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid voor ouders en opvoeders (www.cjg.nl) met professionals delen via het kennisplatform GGD Kennisnet. Dinsdag 15 oktober jl. vond de kick-off van dit project plaats.

Eind 2013 is het resultaat zichtbaar en kunnen professionals die aangesloten zijn op GGD Kennisnet kennis nemen van de gevalideerde informatie en feedback geven.

Els Verkerk (directeur Stichting Opvoeden.nl) is erg enthousiast: “Op deze manier kunnen veel professionals meehelpen de informatie voor ouders en opvoeders kwalitatief nog verder te verbeteren en goed aan te sluiten op de vragen die leven. Wij zijn blij met dit initiatief dat we samen met de GGD Nederland kunnen realiseren.”

Mogelijke verbreding naar andere kennisplatforms
Na realisatie kan verbreding plaatsvinden naar andere partijen met kennisplatforms voor professionals. Stichting Opvoeden.nl is al in gesprek met o.a. het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB).

Zie voor meer informatie het persbericht.

Lid worden