Nieuwsbericht

Business masterclasses sociaal werk: alle info en aanmelden

18 januari 2023 | 4 minuten lezen

’’Als je geen plan maakt voor jezelf, word je vanzelf het plan van een ander’’

De aanmelding voor de business masterclasses sociaal werk is geopend. Dus, beleidsmedewerkers, leidinggevenden en managers opgelet! Deelnemers van dit unieke leertraject leren vaardigheden op het gebied van bedrijfskunde en project- en innovatiemanagement en gaan naar huis met een eigen projectplan/business case. De masterclasses zijn ontwikkeld in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en de inhoud is toegespitst en afgestemd op de praktijk. > Direct aanmelden

Introductiebijeenkomst
Voor geïnteresseerden die nog twijfelen organiseren we twee online introductiebijeenkomst. Hierin worden alle ins en outs van het leertraject behandeld, worden alle vragen beantwoord en krijgen de deelnemers alvast een voorproefje op de business masterclasses. Deelname is vrijblijvend en kosteloos.  


Cluster 1 
De business masterclasses bestaat uit drie clusters, waarvan management het eerste is. In het eerste cluster, dat op 20 maart a.s. van start gaat, komen onderwerpen als innovatiemanagement, projectmanagement, financieel management en PDCA-cyclus aan bod. Daarnaast leer je werken met KPI’s, leer je verbeterplannen schrijven en worden vaardigheden als timemanagement.en assertiviteit behandeld.
 
Profileren en competenties 
In het tweede cluster van het de master businessclasses sociaal werk, profileren, komen onderwerpen aan bod als marketing en communicatie, gesprekstechnieken en klanttevredenheidsonderzoek. De invulling van het derde en laatste cluster, wordt nader bepaald aan de hand van de eerste twee clusters, naar behoefte. In mei/juni start cluster 2, in het najaar volgt cluster 3. 
 
Kosten en aanmelden 
Deelnemers kunnen zich per cluster inschrijven; na succesvolle afronding van elk cluster ontvangen zij een certificaat. De deelnameprijs bedraagt 975 euro per deelnemer per cluster, inclusief btw, lesmaterialen en catering tijdens de fysieke lessen. De lessen vinden plaats op maandagen van 14.00 tot 21.00 uur bij de HvA in Amsterdam.  

Let op: er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent! 
 

> Direct aanmelden voor cluster 1 van de Business masterclasses sociaal werk
> Klik hier voor meer informatie