Nieuwsbericht

Online stemmen kan nu: op jouw Sociaal Werker van het Jaar 2022

5 april 2022 | 2 minuten lezen

Diana Huurnink, Nadine de Koning en Redouan el Khayari zijn genomineerd voor de titel Sociaal Werker van 2022. Van 5 april tot en met 11 mei kun je stemmen op jouw favoriet.

Sociaal werkers zijn ook ambassadeurs van hun vak: altijd en overal! Elk jaar organiseert het arbeidsmarktplatform Sociaal werkt de landelijke verkiezing om die ene 'Sociaal werker van het jaar' te vinden die net even dat extra's heeft en een jaar lang als ambassadeur de schijnwerkers zoekt. 

Dit jaar zijn Diana, Nadine en Redouan genomineerd door hun organisaties en collega's. Zij houden van hun vak en willen graag uitdragen wat sociaal werk zo bijzonder maakt, en wat hen drijft om in hun werk steeds weer wat extra's te doen. Ze vertellen dat onder meer in filmpjes. Check wat ze willen bereiken als ze de titel winnen! stem, en roep ook anderen oip dat te doen. Zo delen we hun verhalen. Hoe meer mensen voor sociaal werkers stemmen, hoe beter.

Tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk op woensdag 18 mei, wordt de winnaar en opvolger van Nanneke Jager, Sociaal Werker van 2021, bekend gemaakt.

Redouan el Khayari

Redouan el Khayari
Wijkz, Den Haag en Haagse Hogeschool  -  Stem op Redouan  Bekijk de video van Redouan

Diana Huurnink

Diana Huurnink
Avedan, Almelo -  Stem op Diana  Bekijk de video van Diana

Nadine de Koning

Nadine de Koning
Welzijnskwartier, Katwijk -  Stem op Nadine  Bekijk de video van Nadine

Sociaal Werk werkt! is de samenwerking van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en de werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn. In het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk en de cao-tafel Sociaal Werk zetten wij ons samen in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt met goede arbeidsvoorwaarden.

Lid wordenContact