Nieuwsbericht

Nieuw: pagina’s verenigingszaken Sociaal Werk Nederland

24 november 2021 | 1 minuut lezen

Nieuw op de website van Sociaal Werk Nederland: een eigen menu voor alle verenigingszaken. Alle statuten, jaarplannen en ledenvergaderingen op een plek.

Statuten, ledenvergaderingen of jaarplannen; normaal gesproken niet de meest bezochte pagina's van de website van een vereniging. Zonde, want een vereniging is iets bijzonders. Eén orgaan om de gezamenlijke doelen en belangen van haar leden te behartigen en vorm te geven.

Een vereniging, en dus ook Sociaal Werk Nederland, kan niet zonder reglementen, statuten of algemene ledenvergaderingen. Sterker nog: het is onze kern. Dit is hoe wij georganiseerd zijn en hoe we samen met onze leden onze standpunten, inzet en visie bepalen.

Al deze kernstukken van Sociaal Werk Nederland staan op deze pagina’s verzameld. Te gebruiken voor nieuwe leden die willen weten hoe de vereniging georganiseerd is, maar evengoed voor bestaande leden te gebruiken als naslagwerk.

De pagina 'Algemene Ledenvergadering' is een bijzondere: deze wordt met elke ALV geüpdatet en aangepast met de meest actuele vergaderstukken en vergaderverslagen. Bovendien is deze pagina alleen te bekijken voor ingelogde gebruikers.