Nieuwsbericht

Oproep: Sociaal Werk werkt! zoekt mensen die het veld van sociaal werk hebben verlaten

9 november 2021 | 1 minuut lezen

Sociaal Werk werkt! houdt zich bezig met de arbeidsmarkt van sociaal werk. Instroom en uitstroom van medewerkers is daar een belangrijk onderdeel van. Sociaal Werk werkt! bekijkt nu wat de redenen van sociaal werkers zijn om de sector te verlaten. Dat gaat in de vorm van (online) gesprekken met 25 mensen die hun verhaal hierover willen vertellen. Ben jij of ken jij een sociaal werker die de sector achter zich heeft gelaten? 

Chris Boeijinga, adviseur bij Sociaal Werk werkt! legt uit: "Eigenlijk is mijn oproep heel simpel. Vertel me waarom je niet meer in sociaal werk werkt en wat maakt dat je met plezier naar je werk gaat of ging. Ik zoek 25 mensen die hun verhaal hierover willen vertellen tijdens een (online) gesprek. Dat helpt mij bij het adviseren over arbeidsmarktbeleid waar we echt iets aan hebben.
Je kunt Chris Boeijinga bereiken via de contactgegevens hier.

Sociaal Werk Werkt! is de samenwerking van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en de werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn. In het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk en de cao-tafel Sociaal Werk zetten wij ons samen in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt met goede arbeidsvoorwaarden.

Lid wordenContact