Nieuwsbericht

Uitnodiging OPOF 4 november a.s.

13 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Het overleg voor P&O-functionarissen is opnieuw online. Ben je er ook bij op 4 november a.s. van 9.00 - 10.30 uur? Aanmelden kan hier.

Wat staat deze keer op het programma?

Cao Sociaal Werk door Jorrit Berenschot, Sociaal Werk Nederland
Jorrit praat je bij over de laatste stand van zaken rond de cao-onderhandelingen.

Professionele besluitvorming door Mariël van Pelt, Movisie
Sociale professionals nemen iedere dag tal van besluiten. Goede besluiten kunnen nemen over de ondersteuning aan (groepen) bewoners, zeker in complexe situaties, is een belangrijk onderdeel van professionaliteit. Door te investeren in professionele besluitvorming versterk je professionaliteit en daarmee de kwaliteit van het werk van sociaal professionals.

Wat is professionele besluitvorming? Hoe kun je dat versterken? Wat kan de rol van P&O zijn? Deze aspecten komen aan bod, gebaseerd op de kennis en ervaring opgedaan in verschillende onderzoeken en leerkringen in de sociaal werk praktijk.  

IKB/LBB en administratie door Erik Kap, Taster
Het Individueel KeuzeBudget (IKB) en het Loopbaanbudget (LBB), registratie en administratie ervan kan een uitdaging zijn. Taster heeft in samenwerking met Securex en drie sociaalwerkorganisaties een applicatie ontwikkeld waarmee de registratie en administratie van het IKB en het LBB volledig wordt geautomatiseerd: de Benefit Shop. Erik Kap legt uit welke mogelijkheden Benefit Shop biedt.

Klik hier om je aan te melden voor deze OPOF-bijeenkomst.

In de week van 1 november ontvang je de vergaderlink op het emailadres van inschrijving.

Lid wordenContact