Nieuwsbericht

Verlengde inschrijfduur! Aanvraag Summer Games ronde 4 - deadline 8 september

9 augustus 2021 | 2 minuten lezen

Attentie! de inschrijfduur is verlengd: tot 8 september kunnen (onder andere) leden van Sociaal Werk Nederland een subsidie aanvragen voor het organiseren van activiteiten voor tieners en jongeren van 13 tot 26 jaar. Denk aan een voetbaltoernooi, bootcampen, boksen of een andere sportieve activiteit. Check de website voor meer informatie en randvoorwaarden. Sociaal Werk Nederland is samen met de Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation de initiefnemer van de Summer Games.

De zomervakantie is in volle gang. Er wordt door jullie hard gewerkt om de jongeren uit de buurt een mooie zomer met activiteiten te laten beleven. Bootcamp, lasergamen, klimmen, watersporten, voetbaltoernooitjes, we zien hele gave evenementen voorbijkomen.

Ronde 4: start op 6 september t/m 31 oktober 2021

  • Indienen aanvraag: van 10 t/m 8 september 2021
  • Deadline reactie op aanvraag: 10 september 2021

In de vierde ronde kan een aanvraag ingediend worden via buurt(sport)- of jongerenorganisaties, scoutingsorganisaties, sportverenigingen en sport- en cultuuraanbieders. Let op: we verwachten dat het aantal aanvragen het beschikbare budget zal overtreffen. Kijk goed naar de voorwaarden en vul de aanvraag zo volledig mogelijk in.

Sociaal Werk Nederland nodigt leden van harte uit om mee te doen met de Summer Games en de aanvraag hiervoor te doen via de website van de Summer Games. Meer praktische info is hier te vinden. De deadline voor het indienen van de aanvraag voor ronde 4 is 8 september.

Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, via info@summergames2021.nl. Brengen jullie, samen met ons, ook in de vierde ronde jongeren in beweging? We zien jullie aanvraag graag tegemoet!

De Summer Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland, hebben als doel jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset te laten samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Nationale Postcodeloterij en JOGG zijn partner van de Summer Games.