Nieuwsbericht

Sociaal Werk Nederland start met tweewekelijkse nieuwsbrief

4 augustus 2021 | 1 minuut lezen

Sociaal Werk Nederland is bezig met een aantal aanpassingen aan de wekelijkse nieuwsbrief. Op het moment dat deze aanpassingen live gaan wordt de nieuwsbrief om de week verzonden in de nacht van woensdag op donderdag.

Waarom gaan we dit doen?

De nieuwsbrief heeft vooral als doel het belangrijkste nieuws te filteren en overzichtelijk aan te bieden. Wat zijn nieuwsberichten waar leden écht iets mee moeten of waar leden écht op geattendeerd moeten worden? Nu krijgt dat echt belangrijke nieuws eigenlijk niet de aandacht die het nodig heeft. De theorie is: een halvering van het aantal nieuwsbrieven om te focussen op wat echt belangrijk is om zo de kwaliteit van de nieuwsbrief naar een hoger niveau te tillen.

Donderdag is nieuwsbriefdag
De nieuwsbrief wordt na de aanpassingen verzonden in de nacht van woensdag op donderdag in plaatst van in de nacht van dinsdag op woensdag. Donderdag is een dag dat veel meer mensen werken, en dus ook meer tijd hebben om de nieuwsbrief te lezen.

Experiment
De komende maanden gaan we kijken of dit bevalt. Hiervoor horen we graag uw mening. U kunt mailen naar: vanoosterom@sociaalwerk.nl.

Lid wordenContact