Nieuwsbericht

8e Landelijke IKC-dag: 17 september 2021

23 juni 2021 | 1 minuut lezen

Op 17 september vindt de Landelijke IKC-dag 2021 plaats! Voor het eerst zal deze conferentie volledig online plaatsvinden. Het centrale thema van de dag is Met een blik op de wereld, het IKC als leerplaats voor het leven. Gert Biesta is keynote speaker tijdens deze online conferentie.  De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de PO-Raad, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Jeugdzorg nederland, Sociaal Werk Nederland en de VNG. Aanmelden kan hier.

Op 17 september 2021 zetten we een mooie traditie in een nieuwe vorm voort. We bewegen mee in de snel veranderde wereld waarin we leven; alles om ons heen verandert continu en blijft in beweging. Met deze blik op de wereld kijken we naar de ontwikkelingen in het samenwerken van kinderopvang en onderwijs. Welke ontwikkelingen zien we in het jaar dat achter ons ligt? Waar staan we? Welke maatschappelijke veranderingen signaleren we die we van invloed kunnen zijn op integrale kindcentra? En wat zijn onze ambities?

Op 17 september tussen 9.30 uur en 13.00 uur voeren we met de deelnemers aan de conferentie een online gesprek hierover. Bestuurders en medewerkers uit het onderwijs, kinderopvang, jeugdhulp en gemeenten zijn van harte welkom op deze inspirerende dag!

Gert Biesta 
Tijdens deze achtste editie van de Landelijke IKC-dag zal Gert Biesta de keynote speech verzorgen. Gert Biesta is onderwijspedagoog, verbonden aan gerenommeerde buitenlandse universiteiten en schrijver van het boek met de intrigerende titel ‘Het prachtige risico van onderwijs’.

Programma
We starten in de ochtend met een groot aantal online deelsessies waar je je vanaf nu kan inschrijven. Aansluitend maak je kennis met een nieuw fenomeen; de online IKC-dag masterclasses! Deze masterclasses worden gegeven door experts in hun vakgebied, die een verfrissende blik werpen op de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs. Soms betreden zij daarin een eigenzinnig pad, verkennen een niche of dragen kennis van buiten de branche aan. Neem deel aan één van deze online masterclasses.
 

Meer informatie en aanmelden kan hier

 

Bijlagen

ContactLid worden