Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijke dag want er staat voor het sociaal werk veel op het spel. Uw organisatie heeft nog tijd om de huidige en de aanstaande gemeenteraadsleden te informeren over de toegevoegde waarde van uw organisatie. Wat kunnen jullie voor elkaar betekenen? Hoe valt er samen te werken aan een stevige sociale basis? Om u daarbij te ondersteunen heeft Sociaal Werk Nederland een Handreiking lokale lobby opgesteld die u hier kunt downloaden.

Verder vindt u op deze pagina meer informatiemateriaal, inhoudelijke stukken, voorbeelden en tips waarmee u uw organisatie goed op het netvlies van politici krijgt.

Actieve leden
Op deze pagina staan bijdragen van actieve leden: interessante voorbeelden, interviews, artikelen en brieven over de gemeenteraadsverkiezingen. Klik hier voor de overzichtspagina. 

Drie filmpjes
Bekijk onze inspirerende filmpjes over de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 en ontdek hoe u zich voor kunt bereiden.

Infographic
Om gemeenten op te roepen te investeren in de sociale basis hebben Sociaal Werk Nederland , MEE NL, GGD GHOR Nederland en ActiZ een infographic gemaakt die laat zien dat preventie helpt, maar niet vanzelf gaat.

Uiteenlopende artikelen

Inhoudelijke stukken voor lobby en profilering

Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
Thema'sVraag & AntwoordPoll Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten